Pókháló

Címkék: civil kirakat blaha fantomház

2009.11.08. 10:21

Sok kirakatot, sőt, teljes épületet lep el a pókháló - van is erre egy külön blog, kihasználatlanul - mert a tulajdonosa vagy nem akar, vagy nem tud vele mit kezdeni. Vagy mindkettő.

Egyik este (úgy fél öt körül) a Blaha felé tartva egy lányt láttam, amint elsárgult faleveleket kent be ragasztóval és erősítette fel egy átlátszó műanyag szalagból készített pókhálóra a jobb sorsát váró épületre. Meglepetésemben le is szólítottam, megkérdezve, mit és miért csinálja? Inkább ezt, mint hogy kocsmázzon - mondta -, és amúgy is, kaptak vagy 400 métert ebből az anyagból; ez a legjobb felhasználási mód, hiszen így felhívják a figyelmet jobban az üresen álló épületekre. Engedélyét kérve le is fotóztam, de a telefon szürkületben csak ilyen képet produkált. Remélem, holnap is itt lesz, akkor jobban le tudom fotózni - mondtam, mire elnevette magát: már három napja itt lóg!

Pók is van festve a sarokba. Igen, tervezik máshová is a mű-pókhálót, például a Baross 40. elé. Akad helyszín bőven a városban...

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr901508600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.