Lopják a kilincseket!

Címkék: személyes rendőrség jelen

2009.10.07. 16:56

Pár napja írta EMA, hogy ellopták a kilincsüket, erre mit látok hazafelé jövet? A mi kilincsünk is hiányzik, a külső. Szép, nagy sárgaréz gomb volt, amihez ha hozzáért a kulcs nyitás közben, szépen csilingelt, és sokáig. 

Most meg hűlt helye van. Lefeszítették. Pedig itt a térfigyelő kamera a ház sarkán, gyakorlatilag öt méteren belül...Így néz ki a a kapu most:

Volt már egyszer egy ilyen sorozat a kerületben, Csécsei Béla visszaemlékezései között megemlítette, hogy annak idején, a '90-es évek második felében lopták a kilincseket - akkor elkapták a tolvajokat. Remélem, most meg nem hiába vannak a kamerákat figyelő emberek fizetve!

A színesfém-felvásárló udvarokat nem ellenőrzik mégsem? Pedig mintha lett volna erről szó a nagycirkuszban parlamentben, vagy mégsem született erről törvény?

Mi jöhet még? Ellopják a kaput tüzelőnek?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr941433189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Mi jöhet még? Ellopják a kaput tüzelőnek?"

Olyan is volt már sajnos. Ráday Mihály hívta rá fel a figyelmet a 80-as években. Vitték a mívesebb kapukat nyugateuróbába aladni.
igen, most meglátjuk, mennyit érnek azok a híres kamerák és mennyit látni rajtuk...
van egy sejtésem.
szerencsére nekünk vmi proli kilincsünk van a ház kapuján :)
Ríízből volt nem?
Szerintem érdemes körbenézni az ócskapiacon és az antikvitás kereskedőknél is.
a Bródyban is eltűnt egy ideje, nem is pótolta a ház :( meg az utaci (fém) szemeteseket is gyakran lelopják. Kocsogok
Mikor a Ganz kolóniában kicserélték az ajtókat kb 2 hét múlva majd hogy az összes kilincs el tűnt , azóta pótolták csúf alu. gombokkal.
Veszprémi iskolának a kapuját 3 évig lopták folyamatosan, ha fémből volt ment a MÉH-be ha fábol akkor meg eltüzelték, nem tudom miből kéne már kaput csinálni.
@stevetudor: 25 000 Voltos erőtérből! :-D