Fórum

Címkék: fórum szolgálati közlemény józsefváros

2009.09.21. 08:24

A kerületnek nincs rendes fóruma (se), ahol meg tudnánk beszélni az ügyeket, eseményeket, élményeket. Nem lehet a hivatalokhoz fordulni online, hiszen nincs rá felület. Az önkormányzat honlapján volt fórum, azonban 2007-ben mindenféle magyarázat nélkül megszűnt. Lassan a honlapot is meg lehetne szüntetni, hiszen nem több, mint egy telefonkönyv...megújításának se híre, se hamva. Valamikor a jövőben lesz új honlap, persze, de addig?

Éppen ezért arra gondoltam, készítek egy fórumot, ahová bárki írkálhat. Mint minden fórum, ez is moderálva lesz valamelyest - a nagyon személyeskedő, vulgáris beírásokat ki fogom szedni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kritizálni azt, ami arra érdemes. Akár a fórumot is.

Egyelőre még nagyon üres, egyedül a Tündérmuzsika nevű baba-mama klub költözött be, viszont remélhetően egyre többen felfedezik, és használják. Talán a Hivatal mukatársai is rájönnek, érdemes oda is figyelni, reagálni a felvetésekre. Talán fognak is, hiszen van mire.

Jobb helyeken már Twittereznek - bár attól fényévekre vagyunk. 

Kezdjük talán a mostani hétvégével: ki merre járt a KÖN alkalmából? Milyen helyre sikerült bejutni, ami egyébként el van zárva az egyszerű polgártól?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr441390611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Néztétek mostanában Hárs Gábor honlapját?

www.harsgabor.hu/

"Bejelentett támadó webhely!

A(z) www.harsgabor.hu címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.

A támadó webhelyek megpróbálnak olyan programokat telepíteni, amelyek személyes adatokat lopnak el, a számítógépet mások megtámadására használják, vagy károsítják a rendszert

Egyes támadó webhelyek szándékosan terjesztenek ártó szoftvereket, de sok olyan van, amelyet a tulajdonosa tudta vagy engedélye nélkül használnak ilyen "