Lapunk?

Címkék: vélemény újság józsefváros

2009.07.07. 12:53

A kerület hivatalos lapja, a Józsefváros nem a korrekt tájékoztatásról híres. Ezt látjuk egyrészt a sok helyreigazításból, olvasói levélből, na meg tapasztaljuk akkor is, ha éppen részt vettünk egy olyan eseményen, amiről az újság is beszámol.

A mostani példányban egy remek példát látunk, a díszburkolat felújításáról írnak:

Mintha nem teljesen más burkolatot kapott volna a széttört rész. Nem vették észre? Vagy direkt raktak másik képet? Nem látta a fotót készítő, hogy élesen elválik a kétféle burkolat - ráadásul kiskockakőből keret is van rakva!

Ez csak egy apróság, viszont jól mutatja a tájékoztatás minőségét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr61231626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor nem csak nekem tünt fel a nem megfelelő kép.

Arról meg nem is beszélve, hogy mivel karókat nem raktak le, csak rendezettebb parkolója lett pár "kedves" autósnak. Plusz az Ötpacsirta utcában ugyanúgy botladozni lehet mindkét oldalon a hasonló módon megcsinált kockaköveken. Ott már nem foglalkoztak a javítással. Kár érte.
A 8 kernél nem csak az újság gáz hanem az egész vezetés. Én ott éltem több mint 20 évet a kerületbe, sajnos a csécseinek is segítettem a kopogtatócédula gyűjtésbe, viszont amikor nehéz helyzetbe kerültem kértem a csécseit (kisbetűvel mint nemecsek), hogy kaphatnék e valami átmeneti segélyt akkor kiutalt 6000 Ft ot, nagyon megalázott, mert amikor jól ment a vállalkozásom akkor a kerület kaszált rajtam. Nem ennek a visszafizetését vártam, csak egy egyszeri átmeneti segítséget. Előtte se kértem soha és azóta se. Ráadásul amikor mentem felvenni akkor egy dagadt roma nő bundába ment be előttem és vett fel 24 000 Ft ot és utána beült a mercibe és elszáguldott. Szóval gáz ott az egész vezetés.
Jó nagy ívben tojnak rá, hogy milyen képet raknak be, csak legyen ott valami, a legtöbb újságolvasó meg az ilyen hibákat észre sem veszi.
Lebontották a Százados úti kenyérgyárat. De semmi féle fórumon, honlapon,sajtóból nem lehet tudni, hogy mi lesz a háztömböt kitevő értékes telken. Már megint valami szokásos sumák ügy?
csak emlékeztetőül: az önkormányzat fideszes többségű! Nem tudom, ez az itteni cikk melyik számban volt benne, de valami helyi fejes nemrég egy olvasót tett jól helyre, hogy megcsináltak mindent mindenhol, közben pedig a Szabó Ervin könyvtár Prágai Söröző felőli részen utána is fel volt töredezve a kőburkolat.
szurke_tag

na látom megint a szokásos fordulatát vette a blog, megjelent egy jobbikos és elmeséli milyen ganék a romák az ő rovására.

nem unjátok még? elég átlátszó.

egyébként csécseinek már nincs beleszólása a 8ker ügyeibe, fullos fityiszes vezetésű lett, xantus jegyzővel az élen és valóban elég gáz, már fityiszes dolgozók is kummognak az ipam napam mókájuk miatt(tudom, mert egy ideig dolgoztam velük, most meg megmaradt az ismerettség)
@nyekk: A telek magántulajdon, a terület besorolása meghatározza, mi lehet ott. A tulajdonos céget lehetne megkérdezni, mit akar.
A Ganz kolónia sorsáról is jó lenne tudni valamit.Mert azt csiripelik a verebek ,hogy 10 éven belül lebontják.
@Briguci77: 10 éven belül ?!? milyen verebek az ilyen jósok? ez ciklusonként változik ugyanis. kinek mi a fontos alapon
@mosógép máté: he he de vicces voltál
Remélem nem a kolóniába laksz?
De a kerülettől ki telik minden ,ennyire te se lehetsz naiv, nem attól függ hogy épp kiüli meg a lovat.
Unokatesóm volt férje építési vállalkozó, és mikor még a családhoz tartozott, éppen valami újépítésű szart építettek, ő konkrétan 60 millát fizetett csécseinek egy telekért kenőpénz gyanánt.

Tízezrével fognak az országban az emberek lógni, ha magunkhoz térünk.
a józsefváros igazi kakilós újság, ahogy az egyik ismerősöm hívja. igazán szórakoztató abban az időben volt, amikor még az kerületi közgyűlés szdsz-mszp vezetésű volt.
imádtam a GANGON BESZÉLIK rovatot, mintha horváth ádám szőrös fülével hallgatóznánk a cselédlépcső zugából, épp jókor tetten érve a kötelezően nyugdíjas, otthonkás néniket.
meg azok a kék alapon nyomtatott viccek, a hahota darabokban reinkarnálódott szilánkjai.

amikor a legutóbbi önkormányzati választásnál lecserélődött a brancs, az újságot - valami jogi probléma is volt vele, talán előbb vonták meg az újság engedélyét - átvette a fideszes vezetés, ami érezhető imázsváltozást hozott. az újság modorosabb lett de semmivel se jobb. ekkor jelent meg a józsef körút, ha jól tudom, ami viszont a régi józsefváros újság újjáéledése. most már egyiket sem olvasom.

kár érte, rettenetesen béna volt, de sokkal szórakoztatóbb, mint a többi kerületi lap
@sd m: Két verziója van az újságnak:
József kör út ez a régi szerkesztőség újsága.
A Józsefváros ,ezt szerkeszti az önkormányzat.
A régi szerkesztőség és az önkormányzat között volt vita.
Különben egymást szapulják.
Most még mindig kettő van? - nem tudom követni... A jogi problémáról mindkét fél lamentált és dobálta a sarat, amúgy szerintem mindkettő rémes :(
@bakaohki: Persze mai napig van mind a kettő.Mihozzánk eljut mind a két újság
Mit hallottatok a Ganz kolóniáról??? Mi épp most költözünk oda! Szerintem nagyon szép hely, kinek jutna eszébe lebontani?! Meg hát egyébként is, döntően magántulajdonban vannak a lakások, vagy nem... Miről nem tudok?
@atrám: Én ott lakom ezt csak rebesgetik.Nem jól választottatok sajnos az is kezd gettosodni.Mi meg szeretnénk elköltözni onnan de még jó sokan.
Kitartást az ott lakáshoz:)
@atrám: Sajnos A villám utca és a Bíró sarkán műemlék védelem alatt állt a ház és ráadásul magán tulajdon volt még is lebontották.
Ganz kolónia se fogja el kerülni a sorsát de ez már a jövő zenéje.
Kemény a közös képviselő vele vigyázzatok egy jó tanács.
Melyik lépcsőházba mentetek?