Kálvin téri aluljáró

Címkék: eső tér aluljáró

2009.07.03. 21:58

 Az eső nem kíméli mostanság a fővárost sem - szinte minden nap van valami fennakadás a városban az időjárás miatt. Most éppen a Kálvin téri aluljárót kellett lezárni, mert betört a szarlé és befolyt a metróhoz.

A négyes metró új aluljáróját építik a csodálatos üvegpaloták előtt, a Baross-Kiskörút sarkán, itt jött vissza a csatornalé, ami szépen áttörte a palánkokat és ellepte az egész aluljárót. Csak a hajléktalanokat nem zavarta, mindenki más menekült a bokáig érő vízből. Azért ért csak bokáig, mert a többi szépen csorgott le a metró lépcsőin, amit aztán jól le is zártak.

 

A bűz nem volt kibírhatatlan, esővel keveredett, így hígult, az ott felügyelő őr csak telefonálgatott az építmény tetejéről. Mást nem nagyon tudott. Mi meg fotóztuk az eseményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr101225358

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Aluljárunk 2009.10.20. 10:04:49

A Népszabadságban olvastam egy cikket a budapesti aluljárókról, illetve a programról, mely azt hivatott szolgálni, hogy minél többnek legyek valódi gazdája. Olyan, amelyik gondjukat viseli. Jómagam megannyiszor megfordulok többek között a legnagyobb al...

Pingback: Szennyvíz öntötte el a Kálvin téri aluljárót | BKV-figyelő 2009.07.04. 11:09:52

[...]visszafolyó szennyvíz” – közölte a BKV. A péntek esti állapotot a 8ker blog[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezek a hajléktalanok micsoda igénytelen állatok... :-|
@Atro:
Kivánom légy a kollégájuk!
Valahol csőtőrésnek kell lennie, mert különben nem szennyvíz folyna be. Tudjátok ez a 3. metró építés amit végig asszisztálok, ez tűnik a leghosszabbnak. De a legborzasztóbb az volt amikor a svábbogarak elözönlötték a környéket, mert a fúrópajzs keresztül ment az élőhelyükön. A fúrópajzs még nem ért ide!
tényleg végigasszisztáltál 3 metróépítést? amúgy tegnap a ferenc körútnál is volt csőtörés és áramszünet egész éjjel, lehet hogy van kapcsolat az események között, nagy káosz van bépén.
szarlé?

ha nem hasznalsz ilyen szavakat akkor nem erzed magad ujsagironak?


jezusom....
@_czar: A 3.-at csak most asszisztálom, de mindenesetre érdekes volt amikor a feltúrt Astoriánál a rendőr egy dobogón irányította a forgalmat...
Egy óra alatt sikerült a mennyemnek a Jagelló útról lejutnia a Rökkbe, valami nagy káosz lehet, tényleg...