Új párt

Címkék: videó mkkp józsefváros

2009.07.02. 08:59

Bár a politika nem a kedvenc témám, azért csak-csak figyelemmel kell kísérni a dolgokat: a helyi MSZP összezsugorodott, kiléptek belőle, megalakult az MSZDP, a helyi MDF elnöke lemondott és kilépett, és egy új párt tűnt fel a kerületben: az MKKP.

Az EP választások környékén bukkant fel a kerületünkben, és azóta is itt garázdálkodik tevékenykedik, nem ígérget, hanem a tettek mezejére lépve készteti az embereket megállásra. Meg mosolygásra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr231221506

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Földosztást a Szíriuszon! – Beszélgetés Kovács Gergővel, az MKKP alapítójával 2009.11.23. 17:56:18

Ha most vasárnap lennének a választások, bekerülne-e a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a parlamentbe? A kampányt valószínűleg megnyernénk, a választást valószínűleg megint elcsalnánk, mint 3 éve, és megint nem vennék figyelembe a Szíriuszról késve ér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a kétfarkú kutya már egy nagyon régi dolog, Szegedről indult, ha jól tudom. mókás dolgokat csinálnak :)
Már tavaly is volt néhány "alkotásuk" a kerületben.
Ha jól emlékszem a Blaha környékén a kőrúton.
hö. höhö. höhöhöhöhöhöhöhöhöhö.