LLOPHATATLAN

Címkék: ajánló kiállítás

2009.06.26. 18:10

A Present kortárs művészeti színtér a VIII. kerület szívében, a dinamikusan fejlődő, napról-napra változó Práter utcában nyitja meg kapuit.
Ahogy a környék, úgy ez a kis galéria is folyamatos (át)változáson megy keresztül. A nyitó kiállítás szabadon látogatható.
A műveket nincs, aki-ami-ért őrizze, a Present nyitva áll! Az alkotások nem szorulnak külső védelemre, mert azok képesek megvédeni magukat és titeket!? A felkért művészektől (is) várjuk a választ : Mi teszi az ellophatatlant ellophatatlanná?
A lassan reagáló intézményekkel szemben a Present a jelen népszerűsítésére törekszik, így a dolgok szabad, interaktív zajlása számára hangsúlyosabb, mint a tervezettség, vagy egy program precíz végrehajtása. Egyszerűen csak jelen kell benne lenni!

A kiállítást +nyitja Bíró Dániel

Művészek: Antal Balázs, Ari Klein-Kex (geo cosmos), Azúr Kinga, Björn Molnár, Gémes János (Dixi), Előd Ágnes, Fuchs Tamás, Gábor Éva Mária, Gyarmati Zsolt, Kecskés P.Éter, Lukács Mária, Mátrai Erik, MKKP, Pauer Gyula, Radics Márk, Schneemeier Andrea, SEESIDES, Shandor Hassan, Steiner Villő, St.Auby Tamás (a TNPU szuperintendánsa), Szuharevszki Mihály, Vető János (NahTe)

Programok :
Egész estés, többhelyszínes eseményfolyam várja az érdeklődőket, résztvevőket.
Szellemi alapkőletétel borkóstolóval, élő zenével és performanszokkal. Az év egyik legrövidebb éjjeléből megpróbáljuk kiiktatni a sötétséget, élőben kapcsolatba lépünk az Északi-sarki Fény Expedíciós Csapatunkkal.

Így prezentálja a jelent a Present:

A Present egyszerre egy terep és műhely és katlan és paplan: helyet ad az alkotásra és a befogadásra. Találkozási pont a tegnap és a holnap helyett.
A program kezdete: 2009. Június. 28. Vasárnap este 8 óra
Vége: -telen
A tett színhelye: Budapest, 1088 Práter u. 28. és környéke
A kiállítás megtekinthető: 2009. Június 28-tól 2009. Szeptember 1-ig, illetve amíg a készlet tart!*

További információ:
Gémes Dávid, Present (70/583-6658),
Paksi Endre Lehel kurátor (20/368-5785)
Ideiglenes honlapunk: http://llophatatlan.atw.hu [feltöltése folyamatos]

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr681209878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.