Legál fal

Címkék: zene program hangulat graffiti tér

2009.06.06. 12:30

 Fülledt, párás meleg van. Nem szívesen mozdultam ki, de muszáj volt - hazafelé meg mit látok? A Népszínház utcai metró palánkját újra lemeszelték. No, nem nagyon, átüt az előzőleg felfújt képek színe, távolabbról rendesen látszik. Nem is tetszik ez sokaknak, tele van tagelve, rendesen.

A palánk előtt kis csoportok, előttük kartondobozban festékes kannák. Egy helyen megnyitották a munkaterületet is, ott DJ próbál életet lehelni a lassan ébredezőkbe. RedBull hegyek, csak hogy bírják. A kutyát sétáltatók gyanakodva nézik, mi készül itt már megint?  Mi is ez? - nézek szét, és kiderül, verseny készülődik. Estig itt leszünk - jelenti ki egyikük.

Körbefutok fotógéppel, sietnem kell tovább, de azért próbálok minél többet megörökíteni a látottakból. Ne fotózz! Mondja a magyar csapat egyik tagja, pedig csak a kannákat kapom le, és szét is rebben a csapat. A szláv nyelvet beszélők nem ilyen szégyenlősek, sört ebédelnek, egy odatévedő csöves, aki méltatlankodik, hogy hová lettek a szép képek, tört magyarsággal kap megnyugtató felvilágosítást: nemsokára újakat festenek. 

Az egyetlen baj az, hogy az egész országra narancs riasztást adott ki a Meteorologiai Szolgálat, jön a jégeső és a viharos szél - elmossa a festőket. Kár érte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr551167186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZerencsére nem esett. Holnap lemegyek megnézni, mit alkottak
A narancs riasztást visszavonták. Nekem tetszett, még mindig dolgoznak.
Hello, délután 5 körül készítettem ezeket a képeket, még nem voltak készen a srácok, de már alakultak a munkák:
picasaweb.google.hu/mitsukiosk/Graffiti_Koztarsasag_ter#

...az idős csövi bácsi még mindig ott volt, kapott cigit és piát is, nagyon jól érezte magát :)