Érdekes, hogy a Vajda Péter utcai poszt megjelenése után egyből kitakarítottak, amit le is hozott a kerületi lap, dícsérve a tettet. Arról, hogy ez pár éve ott van, senki nem intézkedik, bírságol, egy szó sem esett. A blogtárs összefoglalója következik:

A Golgota téri szemétkezelésről számos érdekes új információ összegyűlt két hét alatt. Igyekszem rendezni, az összefüggésekre rákérdezni a vajdapeterutca.blogter.hu oldalon.

Itt marad mint egy naplóban, hogy a mostani választásra készülve a pártok józsefvárosi szervezetei, és személyesen a vezetők és képviselők mennyiben hajlandók együttműködni egy konkrét probléma tisztázásában. Hogyan néztek szembe a saját felelősségükkel? Észre akarják-e venni a versenytárs politikusok felelősségét? A három évvel korábbi történetek is visszajönnek.
A következő hónapokban meggondolhatják magukat, akik eddig a hallgatást vagy a tessék-lássék választ tartották leghasznosabbnak a szervezetüknek vagy saját maguknak.

A következő választások előtt élő fórumot tartunk, talán nem is egyszer. Az útfelújításról is lesz még mondanivalónk, ha a politikusaink el is felejtették. Az élő fórumokon hivatkozunk majd a blogra, emlékeztetünk a versenyző politikusok eddigi és ezutáni aktivitására. Idővel a szélesebb nyilvánosság érdeklődésére is számot tartunk, amit azzal akarok megalapozni, hogy évek óta következetesen kérdezünk és teszünk észrevételeket. Amit egy év múlva ígér valaki, azt a mostani vagy a korábbi döntései hitesíthetik, megmásítani nem tudja őket. A képviselők és az önkormányzat tisztviselők együttműködési készsége az ügyészségi feljelentésben is szerepelhet.
Türelmesen megvárom a többek által ígért tényfeltárást, az alapján talán az ő hivatali kötelességük lesz a feljelentés. A politikai és a jogi felelősség össze is függ, különbözik is.

Várom a további tényinformációkat és véleményeket a blog kommentjeiben és a vajdapeterutca@freemail.hu címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr571160977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.