Bemutató

Címkék: civil meghívó cigány terv művészkert

2009.05.26. 09:03

Óóóóriási szenzáció! Tesssssék, csak tessssék! Itt látható az egyorrú ember! Jöjjenek bátran, nem harap! Tesssssék, csak tesssssék! Sosem látott produkció, egyedülálló tervezés, csak itt, csak most, csak Önöknek!

Ma este a Roma Parlament épületében (Tavaszmező utca 6) este hat órás kezdéssel! Mindenki hozzon még egy embert! A belépés díjtalan, viszont (szinte) kötelező!

Fél éve kezdődött egy közösségi tervezés, rendkívüli civil összefogással, és ennek eredményeit mutatják ma este be. Izgalmas prezentáció várható: az építész és tájépítész hallgatók, akik párban dolgoztak, a tervek szerint párokban bemutatják azt a négy variációt, ami a tervezett funkciók elhelyezésének és látványtervének négy variánsa. Már múltkor a résztervek ismertetésénél is elbűvöltek valamennyiünket, pedig még készen sem voltak! Mi mindent várhatunk akkor a kész tervektől!!!

Szeretettel várnak a hallgatók is mindenkit, aki részt tud venni a nagy bemutatón. Tiszteljük meg őket, önzetlen munkájukat és tiszta szándékú lelkesedésüket osztatlan figyelmünkkel!!!

Hívjatok ismerősöket és érdeklődőket is!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr761144161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akit érdekel az építészet, akit érdekel a kerület, aki hajlamos lógatni az orrát, hogy itt nem történik semmi - az mind jöjjön el. a tervek baromi jók.
a hangulat szokatlanul vidám :)
én persze megyek és szóltam a barátoknak is.