Kedvencek

Címkék: szolgálati közlemény

2009.05.24. 14:04

A lakóhelyéhez közel eső dolgokat az ember mindig jobban ismeri, hiszen ide jár boltba, sörözni, cipőt-táskát javítani, enni, inni, szórakozni. Arra gondoltam, hogy elkezdem leírni az én kedvenceimet, aztán csatlakoztok talán Ti is, így, együtt felfedezve és közzétéve a kerület jobb dolgait, részeit.

Ez mindenkinek jó, hiszen a vállalkozásoknak jut egy kis ingyen reklám, ami talán több vásárlást jelent, itt maradnak, munkát adnak, és adót fizetnek - abból pedig az önkormányzat szintén a mi életünk jobbítására tud költeni. Mi meg hírt kapunk arról, hová érdemes menni, hová vigyük a pénzünket megfelelő termékért, szolgáltatásért.

Remélem, ebben is partnerek lesztek, és legalább annyi közlésre szánt írást kapok, mint amennyi levéllel bombázzátok a postafiókom nap mint nap.

:)

Az oldaldobozban kapnak helyet, külön felsorolva a szórakozóhelyeket, élelmiszerboltokat, és a többi kategóriát, ami még eszünkbe jut.

Na, mit szóltok?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr731091078

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Twitted by mp33portal 2009.05.24. 14:26:16

[...]tabindex : 3, lang : 'en' }; This post was[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó ötlet :)
szerintem.

legjobb üveges:
Oszkár, az üveges a Mátyás téren. gyors, kedves. Nem volt benne az árban, ingyér hazavitette az ablakomat, mert látta, hogy gyönge vagyok, elfúj minden szél :)
legjobb cipész:
a cipész bácsi a Koszorú utcában. kedves, jól is dolgozik és nagyon olcsó.
legjobb gyros:
a Corvin aljában az irakiak. egyértelmű.
legjobb kínai:
a Baross utcában a Horváth Mihály térhez közel a patika oldalán. baromi kedvesek, nagyon finom.

majd még írok, ha eszembe jut.
egyébként fagyis nyílt a József utcában, valaki tesztelte már?

Kínai: a Szigetvári utcában lévőbe szoktam járni. Jól főznek.
No, nem pont így gondoltam, de ez sem rossz, mert mutatja, hogy tényleg vannak kedvenc helyek. Akár olyanok is, amit ajánlani érdemes másoknak - erről pedig számoljunk be egy-egy külön posztban.
Aztán kikerül oldalra, egy külön rovatként, mint ahogy az eddigi írások is negyedenkénti bontásba kerültek. Mától. :)
Hát én tegnap a csigában voltam, az mindig jó :)
majd gondolkodom, illetve átnyálazom a bpbutikot :) de ahol a butikos és a nyolckeres halmaz metszi egymást, átvehetjük a posztokat nem? :)
közben rájöttem, hogy van kerülettag: http://bpbutik.blog.hu/tags/viii._ker
két poszt a Blahán épülő plázahotelt (AFC? Europeum?), két poszt a Ruhagaléria nevű turkálót érinti
Kedvencem a "halas bácsi" a Somogyi Béla utcában. Persze nemcsak halak vannak nála, csak nálunk igy ragadt meg a neve. A hajópadlós, régi tipusú boltba mindig szivesen megyek. Nemcsak halat hanem jótanácsot, segítséget is kapok és ami a lgfontosabb: megmaradnak a halak.