Tiszta tér..

Címkék: jó dolog tisztaság díszburkolat

2009.04.14. 15:44

..is lehetne, ha az egészet minden nap, legalább kétszer végigmosnák. Erre azonban nem hiszem, hogy lenne keret - bár igény szerintem igen.

Azért örüljünk annak, ami van: a Mikszáth tér egy részét lemosták. Hétvégén, a terasz kitelepülése előtt sikálták, nagynyomású mosópisztollyal távolítva el a makacsabb foltokat. Tiszta udvar, rendes ház!

Jelen esetben a "tiszta udvar" a Zappa Caffé térből bérelt részére vonatkozik, a "rendes ház" meg a kávézóra magára, hogy ilyenek is eszébe jutnak a tulajdonosának. Bár csak egy kis rész lett jobb, az is önös érdekből, de azért köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr861064687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát igen, örüljünk,h legalább van valami :)
Szép lassan megszépül azért a környék, bár nálam akkor lesz kánaán az utcán, ha nem kell szart kerülgetnem a Szentkirályi utcától a (bármelyik) villamosig jártamban keltemben.